Blog

Beltéri műanyag tároló megoldások - Dobozok, Szekrények, polcrendszerek

Rezon
2020.12.09 14:24
Beltéri műanyag tároló megoldások - Dobozok, Szekrények, polcrendszerek

Korábbi bejegyzéseink a kültéri tárolókra fókuszáltak, részletesen végigvettük típusaikat a Vásárlási Útmutatóban, míg a Műanyag Kerti Tárolók bejegyzésben a műanyag előnyeit és hátrányait mutattuk be. Jelen bejegyzésben a beltéren - garázsban, melléképületben, lakásban, vagy akár a gyerekszobában - is alkalmazható tárolóeszközök felhasználási lehetőségeit mutatjuk be.

A műanyag tárolóeszközök előnyei

A fém és fa megoldáshoz képest számos tulajdonsággal rendelkeznek a lakásban használatos, műanyagból készült tárolódobozok, szekrények, polcok és ládák:

Könnyebbek, így könnyebben mozgathatók

A dobozok néhány dkg súlyúak, míg a nagy méretű ládák is csak néhány kilót nyomnak. A műanyag szekrények polcokkal együtt is csak 20-30 kilogramot nyomnak, így sokkal könnyebben kezelhetők fa vagy fém társaiknál.

Rugalmasságuk miatt kevésbé balesetveszélyesek

Rugalmas, ám strapabíró anyaguknak köszönhetően sarkaik sem jelentenek veszélyt a gyerekek számára.

Egyszerűbb az összeállításuk

A polcok, ládák és szekrények perc alatt összepattinthatók, ellentétben nehéz, és szerelést igénylő fém és fa társaikkal.

Olcsóbbak

A műanyag tárolók, legyen szó apró dobozokról vagy nagy méretű szekrényekről, az elérhető legjobb ár-érték arányt képviselik. Akciós termékeink.

Könnyen tisztíthatók, nem igényelnek karbantartást

Tisztításukhoz mindössze vízre van szükség, és még örökké nedves helyiségekben sincsen szükségük karbantartásra.

Változatos megjelenés és felhasználási módok

Weboldalunkon számos kategóriában megtalálja beltéri műanyag tárolóinkat, felhasználásuknak csak a fantázia szab határt.

Műanyag beltéri tároló megoldások fajtái

Kis és közepes méretű tárolódobozok

Az egymásra is pakolható műanyag dobozok praktukis, könnyen mozgatható alternatívát jelentenek, változatos színekben, formákban elérhetők. A ház minden helyiségében van helyük a garázstól a gyerekszobáig.

Tárolóládák

A nagy méretű tárolóládákat vásárlóink főleg melléképületben, garázsban, illetve gyakran kültéren használják. Bővebben kültéri úmutatónkban.

Műanyag tárolószekrények

Zárható műanyag szekrényeink polcokkal és akár akasztókkal rendelkeznek, polconként akár 25kg súlyt is elbírnak. Leggyakrabban garázsba és melléképületbe veszik őket, illetve a házon belül a mosókonyhában kapnak helyet praktikusságuknak és kedvező áruknak köszönhetően. Víz-és UV álló modellek is elérhetők.

Műanyag polcos állványok, polcrendszerek

Akár 400 kg teherbírású polcos állványok letisztult formákkal, alacsony (15 kg) önsúllyal, kiváló ár-érték aránnyal. A felhasználási lehetőségek tárháza végtelen, a garázson kívül leggyakrabban dolgozószobába, gyerekszobába kerülnek.

Játéktároló dobozok

A gyerekszobába az unalmas átlátszó műanyag dobozok helyett valami izgalmasabbal is előállhatunk: színes, játékos formájú játéktárolók külünféle méretekben elérhetők.

Háztartási tárolók - Szennyeskosár, szelektív szemetes, stb.

Legtöbben ma már műanyag szemetest használnak, és egyre népszerűbbek a dedikált szennyeskosarak, szelektív szemetesek is, melyek akár érintésmentes verzióban is kaphatók.

Kül- vagy beltéri tárolással kapcsolatos kérdésével, egyedi kéréseivel, keressen minket elérhetőségeinken.