Blog

Kerti bútorok okosan - a műrattan előnyei
11
Máj

Miért válassza oly sokak mellett Ön is a rattan hatású műanyag bútorokat?

Santorini Plus
16
Márc

Kerti tárolóra van szükséged?

Akkor a legjobb megoldás Santorini Plus! Az alábbi bejegyzésből megtudhatod miért:

 

A rendrakás művészetének 5 pontja
18
Jan

 

Marie Kondo “A rend a lelke mindennek” című nagysikerű könyv szerzője. Marie már kislánykorában kitűnt “rendmániájával” és gyakran kértek tőle segítséget. Ez a mánia az idők során szakmájává és szenvedélyévé vált.

Beltéri műanyag tároló megoldások - Dobozok, Szekrények, polcrendszerek
09
Dec

Korábbi bejegyzéseink a kültéri tárolókra fókuszáltak, részletesen végigvettük típusaikat a Vásárlási Útmutatóban, míg a Műanyag Kerti Tárolók bejegyzésben a műanyag előnyeit és hátrányait mutattuk be. Jelen bejegyzésben a beltéren - garázsban, melléképületben, lakásban, vagy akár a gyerekszobában - is alkalmazható tárolóeszközök felhasználási lehetőségeit mutatjuk be.

Műanyag kerti tárolók - Előnyök és hátrányok
30
Nov

A bejegyzésben bemutatjuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a műanyag kerti tárolóknak, fa és fém társaikkal szemben. A tökéletes tároló megoldásnak bírnia kell az elemek támadását, és védenie kell a benne tárolt tárgyainkat a víztől, UV sugárzástól és a fizikai behatásoktól.

Kerti tároló vásárlási útmutató: Műanyag tárolók, szekrények, házak
27
Nov

A kerti tároló megoldásokat keresők körében egyre népszerűbbek a kiváló ár-érték arányú, műanyag dobozok, ládák, szekrények és házak. Elsőre talán nem egyértelmű, hogy milyen előnyeik vannak a fa és fém megoldásokkal szemben, így a bejegyzésben az általános, tárolással kapcsolatos tudnivalókon túl ezekre is kitérünk.

A kerti tároló megoldásoknak ellen kell állniuk az elemeknek: víznek, UV sugárzásnak és a hőmérséklet ingadozásának egyaránt. Egyszerűen karbantarthatónak és a célnak megfelelő méretűnek kell lenniük. Érdemes néhány szempontot megfontolnunk vásárlás előtt:

Mi is az a CPLA?
08
Dec

A műanyagnak számos környezetbarát alternatívája létezik, például a természetes növényi alapanyagú termékek, amelyek lebomlanak, így nem súlyosbítják a már fennálló környezeti problémákat. A PLA 100%-ban biológiailag lebomló műanyag, amely megújuló keményítőforrásokból, például kukoricakeményítőből származik, növényi alapú és komposztálható. Ennek továbbfejlesztett verziója a CPLA.