Blog

Rendrakás a szekrényben?
10
Febr

Megmutatjuk a lépéseket!

Árgarancia
02
Febr

Mit is jelent pontosan? Itt megtudhatod!

Rendrakás a garázsban
02
Febr

Készülj rá, mert nem lesz egyszerű! :)

BŐVÍTETTÜK A TÁROLÓDOBOZ KÍNÁLATUNKAT!
22
Dec

Megújult funkciók, állandó kedvezmények

Kerti bútorok okosan - a műrattan előnyei
11
Máj

Miért válassza oly sokak mellett Ön is a rattan hatású műanyag bútorokat?

18
Jan

 

Marie Kondo “A rend a lelke mindennek” című nagysikerű könyv szerzője. Marie már kislánykorában kitűnt “rendmániájával” és gyakran kértek tőle segítséget. Ez a mánia az idők során szakmájává és szenvedélyévé vált.

Beltéri műanyag tároló megoldások - Dobozok, Szekrények, polcrendszerek
09
Dec

Korábbi bejegyzéseink a kültéri tárolókra fókuszáltak, részletesen végigvettük típusaikat a Vásárlási Útmutatóban, míg a Műanyag Kerti Tárolók bejegyzésben a műanyag előnyeit és hátrányait mutattuk be. Jelen bejegyzésben a beltéren - garázsban, melléképületben, lakásban, vagy akár a gyerekszobában - is alkalmazható tárolóeszközök felhasználási lehetőségeit mutatjuk be.

Műanyag kerti tárolók - Előnyök és hátrányok
30
Nov

A bejegyzésben bemutatjuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a műanyag kerti tárolóknak, fa és fém társaikkal szemben. A tökéletes tároló megoldásnak bírnia kell az elemek támadását, és védenie kell a benne tárolt tárgyainkat a víztől, UV sugárzástól és a fizikai behatásoktól.

Kerti tároló vásárlási útmutató: Műanyag tárolók, szekrények, házak
27
Nov

A kerti tároló megoldásokat keresők körében egyre népszerűbbek a kiváló ár-érték arányú, műanyag dobozok, ládák, szekrények és házak. Elsőre talán nem egyértelmű, hogy milyen előnyeik vannak a fa és fém megoldásokkal szemben, így a bejegyzésben az általános, tárolással kapcsolatos tudnivalókon túl ezekre is kitérünk.

A kerti tároló megoldásoknak ellen kell állniuk az elemeknek: víznek, UV sugárzásnak és a hőmérséklet ingadozásának egyaránt. Egyszerűen karbantarthatónak és a célnak megfelelő méretűnek kell lenniük. Érdemes néhány szempontot megfontolnunk vásárlás előtt: