Rólunk

Rólunk

Cégünk 1999-es megalakulása óta foglalkozunk kereskedelemmel. Visszatérő vásárlóink részéről igényként jelentkezett, hogy ne csak személyesen, hanem online felületen is vásárolhassanak tőlünk. Így 2013-ban megnyitottuk webáruházunkat.

Termékeink között megtalálhatóak, az Európában méltán népszerű, stílusos olasz “KIS” gyártmányai is. Az általunk fogalmazott termékekkel igyekszünk minél szélesebb körben lefedni a háztartásokban használatos eszközök palettáját, a vasalódeszkától kezdve egészen a legkülönfélébb tároló dobozokig bezárólag. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük.

Forgalmazott termékeink import (távol-kelet, Európa) és belföldi beszerzésből származik.
Kiemelkedő tevékenységeink az eldobható és egyszer használatos kategória, műanyag tároló dobozok, műanyag bútorok, takarítóeszközök, háztartási termékek területe.

Másik fő termékcsoportunk az úgynevezett party service kellékek, melyeket nagy tételben is képesek vagyunk gyorsan és magas minőségben szállítani

Jellemzően az alábbi vevőkör vásárol tőlünk:

Nagykereskedelem

Cégünk kiszolgálja többek között a műanyag nagykereskedéseket, kiskereskedéseket, viszonteladókat, szupermarketeket , gazdaboltokat, ásványvíz kereskedéseket, ital nagykereskedéseket.

Vendéglátás

Műanyag, papír és hab egyszer használatos, eldobható termékeink kiszolgálják a legkülönbözőbb vendéglátói egységeket. Ez lehet étterem, gyorsétterem, büfé, falatozó, kifőzde, konyha, iskola, kórház, fesztivál, rendezvény, fürdő, hamburgeres, gyros-os.

Parti, buli, születésnap

Különbözős színes, és fehér szettjeink egyedi csomagolással készülnek, több kiszerelési egységben.

A rezonkft.hu –ról történő vásárlás:
A megrendelő űrlap kitöltésével tudja a rendelést elküldeni és annak a rezonkft.hu által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre.