Blog

Santorini Plus

Rezon
2021.03.16 14:04

Kerti tárolóra van szükséged?

Akkor a legjobb megoldás Santorini Plus! Az alábbi bejegyzésből megtudhatod miért:

 

 

Tárolóink közül ez a kerti bútor az egyik legpraktikusabb darab, mely többek között multifunkcionalitásának köszönhető. Ez esetben nem egy átlagos műanyag kerti tárolóról van szó, sokkal inkább egy 2in1 kerti bútorról, mely egyszerre a kényelmes kerti pad és tároló funkciót is ellát. Párnázott fedele és mérete (73x50,5 cm) lehetővé teszi, hogy egy személy kényelmesen helyet foglaljon rajta, ráadasul extra strapabíró anyagának köszönhetően 180 kg-ig terhelhető! Mindezen túl biztonságos használata érdekében a fedél felnyitását és zárását pneumatikus dugattyú segíti, így nem tud rácsapódni a kezünkre.

 

A tökéletes tároló megoldásnak bírnia kell az elemek támadását, és védenie kell a benne tárolt tárgyainkat a víztől, UV sugárzástól és a fizikai behatásoktól. Természetesen az ilyesféle környezeti hatások miatt sem kell tartanunk, ugyanis UV-álló anyagának és zárhatóságának köszönhetően biztonságban tudhatjuk személyes dolgainkat még az udvaron is.

Ráadasul műrattan kialakítása lehetővé teszi, hogy kertünk esztétikus berendezéséhez illeszkedjen.

 

Plusz előnyként nem elhanyagolható, hogy bárki egyszerűen, 10 perc alatt össze tudja szerelni, így könnyen és gyorsan egy ízléses, többfunkciójú bútort élvezhet otthonában.További kül- és beltéri tárolással kapcsolatos kérdésével kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.