Mindannyian katalógusba illő otthonunkkal szeretnénk dicsekedni, de sokunkban hiányzik az elhatározás, vagy túl drágának találja a lakáskiegészítőket. Manapság, a szennyeskosár kiválasztásakor is fontos szempont lett a kinézet, a szín, a design és a forma is.

Egy elegáns vagy éppen modern kosár remekül feldobhatja fürdőszobánkat. Egy jól kiválasztott kiegészítővel, nagyobb hatást érünk el, mint egy átfestéssel vagy teljes bútorcserével.

Cikkünkben nem csupán harmóniát teremtő termékeket mutatunk be, hanem néhány hasznos tippel segítjük, hogy igazán modern fürdőszobája legyen.

Mindenki szeretné, ha a megvásárolt kiegészítők örök életűek lennének, hiszen a jól bevált daraboktól nem szívesen válunk meg. A következő termékünk éppen ilyen; a Filo szennyeskosár természetes színeivel, remek kiegészítője lehet fürdőszobánknak.

A kosáron található nyílások megfelelő szellőzést biztosíthatnak a ruháknak, és a nagy tárolókapacitásának köszönhetően, több ruha is elfér benne. Kiváló éke lehet a vizes helyiségeknek, hiszen a családban található többi termék segítheti az átlátható tárolást, és rendezett, jól áttekinthető fürdőszobát varázsolhatunk a segítségükkel.

Ha túl üresnek találja fürdőszobát vagy esetleg a nappalit, a praktikus OmniBox tároló sokat adhat a kinézethez, emellett pedig mindig jól jön néhány plusz tároló, azoknak a tárgyaknak amiknek eddig nem találtunk helyet. A Filo tárolókosarakat sokoldalúan fel lehet használni. Ruhák, tisztítószerek vagy fürdőszobai kellékek rendszerezésére is alkalmas. Modern kinézetüknek köszönhetően bárhol remek kiegészítője lehet lakásunknak.