hogyan helyezheted el a mosogepet praktikusan ha kicsi a furdoszoba otlet

A mosógép megjelenése óta, a többségnek megszokottá vált a fürdőszoba, így szoktuk meg, és így szocializálódott nálunk. Mivel „vizes” készülékről beszélünk, így számunkra egyértelműnek tűnt, hogy csak is a fürdőszoba lehet az egyetlen hely, ahova a mosógép kerülhet.

hogyan helyezheted el a mosogepet praktikusan ha kicsi a furdoszoba otlet

Gardróbszobába is beépíthetjük! Kényelmes, praktikus és esztétikus megoldás.

De ahogy telnek az évek, minden változik…

Manapság már egyre többen más helyet szánnak a mosógépnek, bár még ma is nagyon sokan felkapják a fejüket hogy a mosógép miért nincs a fürdőszobában.

Mi összeszedtük mikor igen, és mikor nem célszerű a fürdőszobai megoldás.

Mikor nem tesszük a mosógépet a fürdőszobába?

Esztétikai okokból: Egyre többen választják az elegáns, összehangolt fürdőszobát, ahol mosógép nélkül sokkal egységesebb, barátságosabb összképet kapunk.

A jobb térkihasználás miatt: Maradt még egy kis plusz hely a fürdőszobában, ahova szívesebben tesznek egy tusolót ha kád van, vagy egy plusz mosdót a mosógép helyett.

Egyáltalán nincs hely! Igen, sok helyen előfordul az is, hogy annyira kicsi a fürdőszoba, hogy ha szeretné se tudná oda helyezni.

Hova lehet tenni a mosógépet?

kuche mit waschmaschine

Konyha! A legkönnyebb megoldás, hisz szintén egy vizesblokk, ahova könnyedén beköthetjük a gépet.

sklinda blog inspiracio mosokonyha

Legideálisabb: a mosókonyha! Persze sajnos nem mindenkinek van lehetőség külön mosókonyhát kialakítania otthonába, de az összes alternatíva közül ez számít a legjobb megoldásnak. Hisz a mosás és a szárítás ugyan ott történhet, így minden egy helyen lehet!