A KIS márkanév egy olasz multinacionális cégtől származik, akik a kültéri és beltéri tárolás széleskörű lehetőségeit öntik formába, és forgalmazzák világszerte, közel 40 éve. E területen megoldást kínálnak otthonunkba, munkahelyünkre és műhelyünkbe stílusos, praktikus és igényes formában. Termékeiket magas minőségű műanyagból készítik, amit garantál a gyártó állandó fejlesztések mellett. Színeit és formáit állandó megújulás jellemzi, lüktető lendületességgel tartja magát a kategória élvonalába! A Gabriella Mondelli nevével fémjelzett letisztult design és praktikum mellet a KIS által gyártott háztartási műanyag eszközök árfekvése is pénztárcabarát.

A CASA SI szintén egy multinacionális cég, akinek 4 földrészen találhatóak gyártósorai. A német tulajdonból származó óriásvállalat elsősorban háztartási eszközöket fogalmaz. Különösen figyelnek a használhatóságra, környezettudatosságra, és az eleganciára. Termékeiket különböző minőségi kategóriába sorolják, így a legegyszerűbb típusoktól kezdve a nagyon komoly design-al és kivitellel rendelkező eszközökkel segítik háztartásainkat. Főbb termékcsoportjaik a következőek: ruhaszárító állványok, vasalódeszkák, szobalétrák.

A Party termékeket nem csak forgalmazzuk hanem magunk állítjuk elő. Mi gondolunk a fogyasztókra is, ezáltal a kis és nagykereskedések is örömmel forgalmazzák az eldobható kategória kisebb kiszereléseit. A kisebb kiszerelések előállítását nem sok cég vállalja Magyarországon, főleg nem ilyen kedvező árakon. A kiszerelések megtalálhatóak 20, 25, 30 db-os formában.

A Mr. Cleaner márkanév jut eszünkbe ha a takarításé a főszerep és ha már főszerepet kapott, azt nem egy fimben hanem a saját otthonunkban. Takarítóeszközök széles választékát forgalmazzuk, így a piszkos munkát Mr. Cleaner felvállalja. Törlőkendők, dörzsik, szivacsok, felmosófejek mind megkönnyítik a takarítást és több méretben, variációban választhatók.