Blog

ÚJDONSÁG! Előrendelhető termékek

2022.01.10 09:23
ÚJDONSÁG! Előrendelhető termékek

Előrendelhető termékek előnye

✅ Széles választék: Egyedi igényekre is kiterjed

✅ Árazás: Versenyképes

 Árgarancia: Leadott rendelések végösszege akkor sem nem változik, ha közben emelkednek az árak 

✅ Mennyiségi korlát nélkül: Cégek, közületek, vagy akár magánszemélyek esetén is!  

 Mennyiségi kedvezmény: Tárolódoboz kínálatunkra érvényes. Választékhoz KATT IDE>>>

   

  Gyakran ismételt kérdések

  1. Hogyan ismerem meg ezeket a termékeket? - „KÜLSŐ RAKTÁRRÓL” illetve „ELŐRENDELHETŐ” címkékkel jelöljük a weboldalon.
  2. Milyen értesítéseket kapok róla? - Jelenleg a rendelés leadásakor 1db visszaigazoló e-mailt küld a rendszer. Amennyiben készlethiány miatt nem teljesíthető a rendelés, akkor heti szinten küldünk e-mailben emlékeztetőt. A kiszállítást megelőző munkanapon a csomagfeladásról is külön értesítést küldünk!
  3. Tudom-e utólag módosítani a rendelést? - Manuálisan tudunk hozzáadni/törölni tételeket. Pl.: Időközben találtál raktáron lévő "helyettesítő terméket", akkor ki tudjuk cserélni rá, melyet így néhány munkanapon belül szállítunk. Az sem jelent gondot, ha előre fizetted, mivel a különbözetet be tudjuk kérni/vissza tudjuk utalni akár SimplePay-en keresztül is. 
  4. Mennyit kell várnom, hogy megérkezzen a csomag? - Kb. 3-4 hét átfutási időt kommunikálunk, amely természetesen lehet kevesebb is attól függően, hogy éppen mikorra van ütemezve a beszerzés. Fordulj hozzánk bizalommal akár ilyen ügyben is.
  5. Előfordulhat, hogy nem tudják beszerezni a terméket? - Tapasztalatok alapján 90% feletti az ellátás a beszállítónál, de ritkán előfordul, hogy az adott termék gyártása csak későbbi időpontban várható. Ilyenkor minden esetben felvesszük kapcsolatot az érintett vásárlókkal és megkérdezzük, hogy mit szeretne: megvárja az következő beszállítást vagy inkább választ mást helyette.
  6. Van-e utánvétes fizetés előrendelés esetén? - Ugye milyen jó hangzik, hogy nem kell előre kifizetned, mi mégis beszerezzük Neked az árut? Viszont kérjük, azt vedd figyelembe, hogy ennek +600 Ft a díja (mivel erre a futárszolgálat plusz költséget számít fel), illetve jelenleg csak készpénzzel tudsz fizetni a futárnál. Javasoljuk a SimplePay díjmentes bankkártyás fizetést.

  Kérdésed van? ÉRDEKLŐDJ MOST>>>

   

  Vevői vélemény

  Ibcsi 2022/04/20 

  Teljesen korekt. Előre jelezték, hogy a terméjre várni kell. Heti szinten jelentkeztek, hogy még várni kell. Igért időponton belül meg is kaptam a terméket.
  Amiért tőlük vásároltam: Nem volt tapasztalatom. Proba szerencse alapon rendeltem.
  Amiben fejlődhetne ez a bolt: Nem tapasztaltam hátrányt.

   

  TOVÁBBI NÉPSZERŰ BLOGCIKKEK

  Rendrakás a szekrényben

  Rendrakás a garázsban

  Műanyag kerti tárolók - Előnyök és hátrányok